divendres, 21 de febrer del 2014

Cursa de Muntanya de Castellbisbal 2014

De Castellbisbal fins el diumenge passat tenia molt clar que hi viu bona gent, però a partir d’ara també puc assegurar que es un lloc on s’organitzen curses de muntanya de qualitat i que pels seus voltants hi ha corriols, camins i pistes que ben encadenats entre si poden donar un desnivell absolutament trencacames.

Dies enrere quan buscava una cursa per fer per aquelles dates.  La de Muntanya de Castellbisbal estava entre les escollides perquè es una població que pel que he dit abans em cau simpàtica i per la proximitat amb casa meva. Quarta edició de la prova i un club organitzador CE Minundis de la FECC donen credibilitat.

Distància, 24,5 kms, el desnivell positiu desconegut quantitativament però elevat qualitativament, al breafing se’ns va advertir que era trencacames i efectivament així va ser, dents de serra constants, pujades, baixades tècniques i ni un punt de pla ho van aconseguir, realment molt recomanable i un bon entrenament per trails i curses d’alta muntanya. El dia va acompanyar, es va complir la previsió d’una estona de pluja però va respectar i la temperatura va ser perfecta per córrer, fresqueta a primera hora, agradable al centre i fresqueta en finalitzar la prova. La pluja mínima i no per calar, mes aviat remullar una mica.

Organització excel·lent, avituallaments molt correctes, samarreta de qualitat i original i premis i sorteig a un preu ajustat, que més es pot demanar? Satisfet amb el resultat, molt content amb les bones sensacions i d’haver conegut una nova zona amb unes vistes espectaculars sobre la muntanya de Montserrat que en tot moment ens vigilava al fons amb un cel mig ennuvolat que posava una nota de color  sobre els nostres caps, al nostres peus un terreny variable, argilós a estones, amb pedres, abundant vegetació, arrels que sobresortien posant a prova els reflexes i fins i tot alguna pujada amb passamans per poder salvar un desnivell mes pronunciat.

Una cosa que em va agradar va ser la manca de massificació llevat algun moment al començament, estones corrent en solitari o en petits grups son coses que m’agraden quan estic a la muntanya.

En resum una bona matinal corrent per la muntanya, amb bona gent i gaudint de l’entorn.


Es per això que m’agrada córrer ! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada